Home > Blog > EazeGames – Europa’s #1 spelletjes platform voor geldprijzen

EazeGames – Europa’s #1 spelletjes platform voor geldprijzen

Wat voor spelletjes platform is EazeGames?

EazeGames is Europa’s #1 spelletjes platform waar spelers behendigheids spelletjes spelen en échte geldprijzen winnen.

EazeGames biedt 12+ vaardigheidsspellen aan en heeft meer dan 2.500.000 gamers die echte prijzen winnen door hun favoriete spellen te spelen. De best presterende spelers hebben meer dan €150.000,- gewonnen.

Het spelletjes platform is in 2018 gelanceerd. De populariteit groeide kort na de lancering al snel uit. De enthousiaste gebruikers spelen dagelijks op het spelletjes platform. Dit toont de potentie van vaardigheidsspelletjes voor geldprijzen in Europa.

Om zoveel mogelijk spelers te bedienen, blijft EazeGames zijn portfolio van spellen uitbreiden en ook de landen waarin het actief is.

Hoe werkt EazeGames?

Op het spelletjes platform EazeGames speel je jouw favoriete spellen competitief tegen andere spelers. Je speelt gratis of voor echte geldprijzen. Met meer dan 10+ spellen, waaronder Solitaire, Bubble Shooter en Bingo, is er voor iedereen iets leuks!

EazeGames stelt haar spelers voorop door een vlekkeloze gebruikerservaring aan te bieden. Je kunt bijvoorbeeld direct spelen zonder een account aan te maken. Bovendien is het mogelijk om de spellen altijd gratis uit te proberen. Hierdoor kunnen spelers uitgebreid oefenen voordat ze voor echt geld spelen.

Wanneer je besluit voor echte geldprijzen te spelen, zijn er drie simpele stappen.

Opwaarderen

Om voor geldprijzen te spelen moet de speler geld toevoegen aan zijn EazeGames account. Dit kan met de verschillende betaalmethodes die EazeGames aanbiedt, waaronder iDeal, Creditcard en Apple Pay. Geld storten kan van €5 tot €90 per storting. Ontvang een Welkomst Bonus bij je eerste storting!

Speel met anderen

Nu je geld op je EazeGames account hebt kun je deelnemen aan competities voor geldprijzen. Dit kan één-tegen-één of in toernooi vorm. Kies je favoriete spel en doe mee aan de competitie. De speler met de hoogste score wint, dus doe je best!

Uitbetalen

Wanneer je geld wint zie je dit direct terug op de balans van jouw EazeGames. Met dit geld kun je opnieuw spelen, of ervoor kiezen om op je bankrekening te laten uitbetalen. Dit gaat erg eenvoudig en duurt 1-5 werkdagen.

Win échte prijzen met dit spelletjes platform

Dat spelers meer dan €150.000,- hebben gewonnen op EazeGames bewijst dat het spelen van spellen voor echt geld mogelijk is. Spelen wordt daardoor meer dan alleen amusement en kan het een serieuze inkomstenbron zijn.

Ga naar EazeGames en probeer het nu uit!

Spelletjes platform

Share on:

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress PopUp Plugin